МЕНЮ
Вашата количка

Дебелослоен лак за дървени повърхности Lazura - Sokrates

Дебелослоен лак за дървени повърхности Lazura - Sokrates

Дебелослоен лак за дървни повърхности Лазура е предназначен за професионално боядисване на външни и вътрешни повърхности. Лазурният лак е предназначен за професионално повърхностно боядисване на дървени изделия. Може да се използва за боядисване на талашит, дървени плоскости, хартия, минерални основи като бетон, азбестоциментови и керамични изделия. Това е модерен тип материал, който не съдържа органични разтворители. Образува здрав, издръжлив, напълно еластичен филм, който след изсъхване не се разтваря във вода.

Отличава се с отлична светлоустойчивост и издръжливост на атмосферни влияния. Благоприятства дифузията на водни пари и регулира влажността на дървесината. Лазурният лак съдържа ефективни фунгициди и цветен филтър против UV лъчи. Тиксотропен е и има много добра стабилност върху боядисаната повърхност. Осъществява отлично сцепление с основата и е издръжлив срещу отлепване и напукване. Отговаря на условията на EN 71 – тежки метали. VOC < 3%.

Характеристики:
- Опаковка: 700 гр.
- Разреждане: Вода 10 % 
- Разходна норма: 6-8 кв.м/кг за слой
- Съхнене: 4 - 8 часа
- Съхранение: При температура от +10°÷ +35°С
- Нанасяне: Четка, валяк, пистолет
- За външни и вътрешни покрития
- UV и влагоустойчив
- Предпазва от гъби и плесени

Предимства:
- Отличава се с напълно съвършена прозрачност, максимална светлоустойчивост, издръжливост срещу отлющване и с изключителна трайност.
- Дебелослоен, акрилен, структурообразуващ.
- Съдържа стандартен, силен ултравиолетов филтър, който предпазва дървото и стабилизира покритието.
- Благодарение на създадената кадифена повърхност и дълготрайност е подходящ главно за покрития върху дървени дограма, огради, тавани, входни врати, външни и вътрешни облицовки на сгради, дървени бунгала и др.
- Съдържа фунгициди.


Полагане: Нанася се върху основата с четка или с пистолет. При температура на субстрата и въздуха над 10°С през цялото време на съхнене. Преди употреба разбъркайте добре съдържанието на опаковката. Основата трябва да бъде суха, чиста, без мазнини и смоли. Максимална влажност на дървесината: до 14%. Дълготрайността на покритието ще се повиши значително при редовна поддръжка - почистване и нанасяне на балсам Sokrates 1-2 пъти годишно.

Нанасяне на дървени изделия във външна среда:
- Импрегниране на повърхността да се направи с акрилна импрегнация.
- Ошкурква се с шкурка P100/150.
- Нанасят се 2-3 слоя Сократес Лазура с интервал между нанасянията 4-24 часа в зависимост от температурата.

*Възможност за поръчка на опаковка 5 кг.
Боядисване на дървени изделия във вътрешна среда:
- Един слой Сократес Лазура.
- Ошкурква се с шкурка P100/150.
- 1-2 слоя Сократес Лазура с интервал между тях 4-24 часа в зависимост от температурата.

20.95 лв.
цена без ДДС: 17.46 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Sokrates
  • Код: 04080213
Преглеждания: 104

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.