МЕНЮ
Вашата количка

Двукомпонентен полиуретанов лак Decor PU Varnish - Thrakon

Двукомпонентен полиуретанов лак Decor PU Varnish - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Двукомпонентен полиуретанов лак Decor PU Varnish (прозрачен, матов) се използва за импрегниране и защита на повърхности като декоративни циментови мазилки и шпакловки, подови циментови замазки, естествен камък, метал, дърво и финишни слоеве на система Decor с микроцимент. Притежава висока механична якост и устойчивост на химичени агенти. Съдържа UV - филтри за защита от UV - лъчи като с времето не пожълтява и осигурява дълготрайност на цветовете на декоративното покритие.

*Преди употреба прочетете внимателно инстукциите на опаковката!

Характеристика:
- Опаковка: 1 кг
- Разходна норма: 80 - 120 мл/кв.м
- Завършек: матов

Начин на употреба:
Преди нанасяне повърхността трябва да е чиста, суха и без прах и плесени. Смесете целия втвърдител (компонент В) с цялата смола (компонент А) и ги рабърквайте енергично в рамките на 2-3 минути. След това оставете сместа да почине и тогава нанесете. За най-добри разултати нанесете 2 слоя от продукта в рамките на 24 часа в зависимост от температурните условия на нанасяне.

55.00 лв.
цена без ДДС: 45.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 045162
Преглеждания: 11402
Промо пакет - Микроцимент

Пакетна цена: 116.23 лв. 122.35 лв.

Спестявате: 6.12 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.