МЕНЮ
Вашата количка

Лак Синтетичен за Обща Употреба - Селт

Лак Синтетичен за Обща Употреба - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Синтетичният лак се използва за защита и декорация на дървени предмети, експлоатирани на открито и закрито. Предназначен е за лакиране на предварително грундирани с алкиден или ленен безир дървени предмети за битови нужди- ламперии, стелажи, врати, мебели, веранди и др. Може да се ползва и за финишно покритие на предварително грундирани и боядисани метални предмети. Покритието се характеризира с голяма лъскавина, еластичност, тенденция да не пожълтява.

Характеристики:
- Опаковка: 700 гр
- Състав: висококачествена алкидна смола, разтворител и адитиви
- Начин на употреба: преди употреба синтетичния лак се разбърква добре, при необходимост се разрежда с разредител . Нанася се на обезмаслени и почистени, сухи дървени повърхности. Нанася се с четка, валяк , бояджииски пистолет или чрез потапяне
- Разреждане: доставя се готов за употреба, при нужда се разрежда с до 5% разредител АМВ или МРТ
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата, варира от 80 - 120 гр/кв.м

7.05 лв.
цена без ДДС: 5.88 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Selt
  • Код: 002730
Преглеждания: 5728

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.