МЕНЮ
Вашата количка

Лак за дърво, метал и бетон - Аквакрил

Лак за дърво, метал и бетон - Аквакрил

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водоразредим лак за дърво, гланцов, в бял цвят - AQ-12. Подходящ за употреба на открито и в помещения - мебели, дограма, огради и др. Осигурява висока покриваща способност, бързо съхнене, траен гланц и антислепващ ефект. Покритието е еластично, здраво, устойчиво на атмосферни влияния.

Подходящ за боядисване на радиатори и тръби на парно отопление до 70ºС. Може да се нанася директно върху стари алкидни покрития.

Характеристики:
- Разход: 70-90 мл/кв.м
- Съхнене: повърхностно - 120 мин./ пълно - 4-6 часа при 20ºС
- Опаковка: 700 мл
- Цвят: Бял

Грундиране:
- за метални повърхности: грунд за метал
- за дървени повърхности: импрегнант за дърво; грунд за дървени повърхности
- за бетонови повърхности: дълбокопроникващ грунд

*Техническа карта

14.06 лв.
цена без ДДС: 11.72 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Lackprom
  • Код: 010447
Преглеждания: 1616

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.