МЕНЮ
Вашата количка

Лазурен лак - Life Style

Лазурен лак - Life Style

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествен алкиден лазурен лак за защита и декорация на предмети от дърво, експлоатирани на открито и в закрити помещения. Свързващо вещество - алкидна смола, произведена по хибридна технология, с нисък вискозитет при високо сухо съдържание. Позволява лесно проникване в дървесината и защита в дълбочина. Постига се плътен, равномерен филм с достатъчна дебелина за дълготрайна защита. Оптимизация на съхненето. Използват се за лакиране на врати, дограми, ламперии, беседки, веранди и др. Покритието подчертава естествената красота на дървесината и придава приятен външен вид.

Характеристики:
- Продукт на основа органични разтворители
- Свързващо вещество – алкидни смоли
- За екстериорна и интериорна употреба
- Цветова гама: по каталог
- Разреждане: ако е необходимо се разрежда с разредител АМВ или МРТ
- Съхнене:  не задържа прах след 3-4 часа; пълно изсъхване: до 24 часа
- Опаковка: 650 мл
- Разход: 80-100 мл/кв.м

Начин на употреба: Да се разбърка преди употреба. Лакирваните повърхности се почистват от прах и други замърсявания и се шлайфат с фина  шкурка. Нанасянето става с четка или с бояджийски пистолет. След 16-20 часа се нанася втори слой лазурен лак. По желание след 24 часа може да се нанесе един слой безцветен лазурен лак, който придава приятен копринен блясък.

10.34 лв.
цена без ДДС: 8.62 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 001657
Преглеждания: 7283

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.