МЕНЮ
Вашата количка

Полиуретанов лак - LUSSOLAC

Полиуретанов лак - LUSSOLAC

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Полиуретанов водоразтворим лак за дървени повърхности, с UV филтри за допълнителна защита от атмосферните влияния. За защита и декориране на дървени повърхности във вътрешни или външни помещения, изключително устойчив на влага и силно слънцегреене. Има висока еластичност и твърдост. Разнася се отлично и се характеризира с изключителна устойчивост.

Характеристикии:
- Цвят: Безцветен
- Завършек: Сатен, Mat
- Време за повърхностно изсъхване: 2-3 часа
- Разреждане: 5 % вода
- Разход: 12/16 кв.м / л
- Опаковка: 750 мл

Подготовка на повърхностите
Повърхностите трябва да бъдат чисти и сухи, без наличие на смоли и мазнини по тях, и изшкурени.
Върху нови дървени повърхности се нанася импрегнатор за дървени повърхности.

Полагане
Преди употреба, продуктът да се разбърква добре. Нанася се на един или на два слоя с валяк или с четка, като се разрежда 5% с вода, или с пистолет airless. Продуктът да не се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.
Нанесеният слой е сух на допир до 3-4 часа. Следващ слой може да се нанесе след 20-24 часа. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).
Валяци, четки и петна от материала върху подови настилки се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, а след това се измиват със сапун или с миещ препарат. Пистолетите се почистват с разтворител за работа с пистолет Т350.
24.00 лв.
цена без ДДС: 20.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 034662
Преглеждания: 5305

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.