МЕНЮ
Вашата количка

Полиуретанов лак на водна основа ECOLAC - KOBER

Полиуретанов лак на водна основа ECOLAC - KOBER

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Екологичен лак в голяма икономична опаковка на базата на полиуретанова смола с изключително бързо съхнене. Продуктът има Сертификат EN 71/3 и може да се използва като покритие в производството на детски играчки. Използва се за нанасяне на масивни дървени подове, паркет, мебели, като завършващ слой върху водоразтворими бои или други повърхности.

Продуктът е екологично чист и е без миризма характерна за останалите лакове на базата на „разтворители”. Неговата употреба е препоръчителна за обитаеми пространства, които налагат определени нива на здравна защита:  детски стаи, болници, училища, хотели, офиси, обществени пространства и др.  


Основни характеристики:
- Не отделя токсични или запалими вещества
- Устойчив на домакински почистващи препарати, включително леки основи и киселини
- Висококачествен гланц и бързо съхнене
- Без пожълтяване на покритието


Технически характеристики:
- Цвят: прозрачен
- Блясък: гланц, сатен
- Разход: 7 - 8 кв.м / л. / слой
- Време за съхнене: 2 часа при 23 ± 2 ° С
- Приложение: четка, валяк, пистолет, в два слоя
- Разреждане: с чиста вода
- Опаковка: 0,750 мл

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
24.40 лв.
21.96 лв.
цена без ДДС: 18.30 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Kober
  • Код: 026163
Преглеждания: 9649

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.