МЕНЮ
Вашата количка

Водоразтворим лак - Aquvis

Водоразтворим лак - Aquvis

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

За декоративна защита на изделия от дърво, експлоатирани на открито или в закрити помещения. Покритието е устойчиво на влага, атмосферни влияния и механични въздействия.

Характеристики:
- Продукт на водна основа
- Свързващо вещество – водоразредима самоомрежваща полимерна емулсия
- За екстериорна и интериорна употреба
- Цветова гама: безцветен
- Опаковка: 650 мл.
-Разреждане: Продуктът се доставя готов за употреба. При необходимост се разрежда 5-10% с вода
- Разход:  100-120 мл/кв.м

Начин на употреба: Нанася се върху здрави и чисти дървени повърхности с четка, валяк или пистолет. Работи се при температура над 10°С. След работа инструментите се измиват веднага с вода.

Техническа карта (натисни тук)

12.96 лв.
цена без ДДС: 10.80 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 000485
Преглеждания: 5882

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.