МЕНЮ
Вашата количка

Водоразтворим Лазурен лак - Life Style

Водоразтворим Лазурен лак - Life Style

Лак за дърво на водна основа. Прониква дълбоко в дървесината. Притежава свойствата на традиционните алкидни лакове, но във водоразтворим вариант, без участието на органични разтворители. Устойчивост на влага, атмосферни влияния и механични въздействия. За интериорна и екстериорна употреба.

Средства за нанасяне:
- валяк ,четка и пистолет

Разход:
- 100 ml/m2

Разреждане:
- При необходимост се разрежда с вода

Време на съхнене:
- до 2/3часа – при 20°C

Свързващо вещество:
- водоразредима алкидна емулсия

Разфасовка: 0.650 л.

9.84 лв.
цена без ДДС: 8.20 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 021177
Преглеждания: 2601

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.