МЕНЮ
Вашата количка

Яхтен лак мат - CST

Яхтен лак мат - CST

Алкиден лак, съдържащ уретанова смола. Той осигурява добра устойчивост на морска вода, слънчева светлина и неблагоприятни метеорологични условия. Подходящ е за вътрешна и външна употреба и върху части от лодките над водната линия. Може да се използва и за нанасяне върху метални, дървени и керамични повърхности. Нанася се с четка, валяк или пистолет.


Характеристики:
- Разфасовка: 750мл
- Цвят: прозрачен
- Завършек: мат
- Съхне на допир за 4 часа, напълно сух след 4 дни
- Разрежда се с 10-15% разредител White Spirit
- Разход: 12-14 кв.м/литър за слой в зависимост от основата


Начин на употреба:
Повърхности, които са предварително лакирани и много замърсени се почистват от прах и други замърсявания и се шлайфат с фина шкурка. Изчакване между слоевете минимум: 12 часа при 25°C или 16 часа при 10°C. Нанасянето става с четка или бояджийски пистолет в един или два слоя.

13.20 лв.
цена без ДДС: 11.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • CST
  • Код: 065971
Преглеждания: 212

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.