МЕНЮ
Вашата количка

Акрилна боя на силиконова основа - Berling

Акрилна боя на силиконова основа - Berling


Акрилна силиконова боя за външна употреба с водоотблъскващи свойства за зони с висока влажност и атмосферно замърсяване. Позволява на повърхността да диша, чрез дифузия на водни пари, ако не е положено друго запечатващо покритие.

Нанасяйки STORM SILICON предотвратявате проникването на външна влага в конструкцията, влагата, която е концентрирана вътре в повърхността, излиза под формата на водна пара (повърхността диша),  има намалено задържане на мръсотия и прах върху боядисаната повърхност. Боята е идеална за сгради, разположени в центъра на града.

Боята е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща допълнително! 

Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.


Характеристики:
- Опаковка: 3 л
- Цвят: бял
- Разходна норма: 10 кв.м/л

50.23 лв.
цена без ДДС: 41.86 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Berling
  • Код: 044328
Преглеждания: 1798

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.