МЕНЮ
Вашата количка

Боя за влажни помещения Dekorator - Мегахим

Боя за влажни помещения Dekorator - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Боя за влажни помещения Dekorator е подходяща за интериорни, влажни помещения с плътна покривност. Продуктът е много устойчив на плесени и влага. Също така предпазва от гъбични и бактериални зарази. Притежава устойчивост на мокро триене. Почиства се с неутрални миещи средства.

Боята се нанася върху добре почистени и здрави повърхности след предварително грундиране с подходящ грунд за стени. Нанасят се два слоя през 3 часа с валяк, четка или бояджийски пистолет. Препоръчително е боядисването да се извършва при температура над 10°С. Продуктът е готов за употреба, но при нужда може да се разреди до 5% с вода. Веднага след боядисване инструментите трябва да се измият с вода.

Характеристики:
- Цвят: бял, копринен мат (Латексът може да бъде оцветен в желан от вас цвят. Разгледайте нашия каталог. Оцветяването се заплаща допълнително!) Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.
- Разреждане: до 5%, с вода
- Време за пълно съхнене: 4 часа при 23°С и 60% влажност на въздуха
- Нанася се с четка, валяк, бояджийски пистолет
- Нанася се на два слоя
- Разходна норма: 100-120 мл/кв.м за слой
- Устойчива на мокро триене, плесени и влага
- Опаковка: 2.5 кг (20 л с предварителна заявка)

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

Начин на употреба:
- Нанася се върху здрави, добре почистени повърхности.
- Нови повърхности се грундират с подходящ грунд за стени.
- Нанася се в два слоя през интервал от време от около 3 часа с четка или валяк.
- Работи се при температура над 10°С.
- Може да се тонира в пастелни цветове с пигментни пасти на водна основа.
- След работа инструментите да се почистят веднага с вода.

29.99 лв.
цена без ДДС: 24.99 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Megahim
  • Код: 00026231
Преглеждания: 86

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.