МЕНЮ
Вашата количка

Интериорна боя ЙонитКолор - Baumit

Интериорна боя ЙонитКолор - Baumit

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Минерална боя за вътрешно приложение ЙонитКолор на Baumit. Готова за преработка, еднокомпонентна, минерална боя за вътрешно приложение, за стени и тавани. Бедна на емисии и без консервиращи добавки, Баумит ЙонитКолор подобрява активно качеството на въздуха в помещенията чрез създаване на въздушни йони.

Иновативна формула за здравословен климат в помещението, подобрява качеството на вътрешния въздух, редуцира полени, фина прах и аерозоли и подобрява благосъстоянието на живущите. При нанасяне да се спазва правилото: двете ръце да се полагат "на кръст". 

Характеристики:
- Цвят: Бял (0018 от каталога на Baumit)
- Опаковка: 5 л, 14 л
- Разходна норма: 0.250 л/кв.м за две ръце
- Нанасяне на втори слой след 4-6 часа
- Време за съхнене: 2-3 часа

Технически характеристки: виж (тук


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
67.20 лв.
57.12 лв.
цена без ДДС: 47.60 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 057603
Преглеждания: 2069

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.