МЕНЮ
Вашата количка

Латекс ECO MAT - Thrakon

Латекс ECO MAT - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


STATUS ECO е интериорна, миеща се, емулсионна матова боя с отлична покриваемост, висока износоустойчивост, паропропускливост и лесна обработваемост. Без мирис. Полага се върху всички видове минерални основи – шпакловки, хастарни мазилки, гипсови мазилки, гипсокартон и др. 

Характеристики:
- Опаковка: 0,750 л, 3 л, 10 л
- Разход: 10-12 кв.м/л
- Време за изсъхване: 3 часа
- Цвят: бял. Латекса може да бъде оцветен в желан от вас цвят. разгледайте нашия каталог. Оцветяването се заплаща допълнително! Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.


Полагане:
Основата трябва да бъде добре почистена от прах, мазни петна и други елементи, които намаляват адхезията. Нестабилни слоеве от предишни покрития се премахват механично. При нови или силно попиващи основи се препоръчва да се обработват предварително с дълбоко проникващ акрилен грунд Status Aqua DUR. Боята се полага ръчно (четка, валяк) или машинно (безвъздушно впръскване) на два слоя. При по-тъмни тонове боя, може да се наложи и полагане на трети слой за перфектно покриване на основата.

При полагане на тъмни цветове, разбърквайте редовно боята в кофата, за да се осигури хомогенност на боята. Не полагайте продукта при температури по-ниски от +10°С.

Разреждане: 10% с чиста вода.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
20.00 лв.
16.00 лв.
цена без ДДС: 13.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044289
Преглеждания: 8612

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.