МЕНЮ
Вашата количка

Латекс интериорен Formafree - Berling

Латекс интериорен Formafree - Berling

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Интериорен латекс на водна основа. Специална висококачествена боя на водна основа за стени и тавани за вътрешна употреба. С активното си действие елиминира съществуващия формалдехид в помещенията. Има много добра устойчивост на обикновени домакински замърсители, лесна за почистване. Притежава висока плътност и покривност,както и добра механична устойчивост. Не съдържа летливи органични съединения – ЛОС, напълно безвредна.

Класификация:
- Продукт на водна основа
- За интериорна употреба
- Боята се предлага в бял цвят с възможност за оцветяване на избран от вас цвят. Разгледайте нашия каталог. Оцветяването се заплаща! Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.Начин на употреба: Нанася се върху здрави, добре почистени повърхности. Нови повърхности се грундират с подходящ грунд за стени. Нанася се в два слоя през интервал от време от около 3 часа с четка или валяк. Работи се при температура над 10°С.

Разреждане: Продуктът се доставя готов за употреба. При необходимост се разрежда 5-10% с вода.

Разход: 150 мл/ кв.м


 

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
18.53 лв.
15.75 лв.
цена без ДДС: 13.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Berling
  • Код: 044340
Преглеждания: 3725

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.