МЕНЮ
Вашата количка

Латекс оцветен - Color Weekend Mat

Латекс оцветен - Color Weekend Mat

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Разпродажба! До изчерпване на количествата! Оцветен латекс. Водоразредимо покритие за вътрешно боядисване, устойчиво на миене и триене. Подходяща за жилища, магазини, офиси, хотели, ресторанти, училища, и други помещения в битови и обществени сгради, включително такива с интензивен трафик. Богатата цветова гама дава възможност за множество съчетания. Цветовете са устойчиви във времето.

 

Класификация:

- Продукт на водна основа
- Свързващо вещество – водоразредима полимерна емулсия
- За интериорна употреба
- Цветова гама: Бял и 8 цвята по каталог


Начин на употреба: Нанася се върху здрави, добре почистени повърхности. Препоръчва се предварително грундиране с подходящ покривен грунд за стени, особено при боядисване на контрастни основи. Нанася се в два слоя през интервал от време от около 3 часа с четка или валяк. Работи се при температура над 10°С. Може да се тонира в пастелни цветове с пигментни пасти  на водна основа. След работа инструментите да се почистят веднага с вода.

 

Разреждане: Продуктът се доставя готов за употреба. При необходимост се разрежда 5% с вода.

 

Опаковка: 2.5 л

 

Разход: 120-170 мл/кв.м


*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

22.84 лв.
цена без ДДС: 19.03 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 028095
Преглеждания: 13398

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.