МЕНЮ
Вашата количка

Латекс - SUPERSPEC - Бенджамин Муур

Латекс - SUPERSPEC - Бенджамин Муур

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Висококачествен латекс BENJAMIN MOORE, който показва красив, еднороден финиш, подходящ за гипс, бетон, зидария, гипскартон и дърво. Без неприятна миризма и се характеризира с лесно нанасяне, устойчивост на разпръскване, съхне бързо, има отлични защитни свойства и се почиства със сапун и вода. Опаковка: 1 л.


Начин на нанасяне:
- Разбъркайте добре преди употреба. Нанесете с валяк, четка или пистолет. За гладки повърхности използвайте валяк с косъм. Разредете с 5 % чиста вода. Да не се нанася при температура по - ниска от 10 ° С. Съхненето се удължава при хладно и влажно време.
- Цвят: бял. Латекса може да бъде оцветен в желан от вас цвят. Разгледайте нашия каталог. Оцветяването се заплаща допълнително. Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

17.40 лв.
цена без ДДС: 14.50 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Benjamin Moore
  • Код: 021015
Преглеждания: 7078

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.