МЕНЮ
Вашата количка

Латекс - VITEX CLASSIC

Латекс - VITEX CLASSIC

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Висококачествена интериорна емулсионна боя, разработена на база на съполимерни смоли PVA-VEOVA. Осигурява висока покривност и изключително нисък разход. Проявява отлична устойчивост на често миене. Разнася се много добре. Образува гладка, матова повърхност. Vitex Classic може да се използва върху повърхности от всякакъв материал след подходяща подготовка. Боята е практически без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк.

Предимства:
- Изключително нисък разход
- Висока покривност
- Устойчивост на често миене.
- Прецизност на разцветките

Характеристики:
- Разход: 15-18 кв.м/л
- Разреждане: до 10 % вода
- Време за повърхностно изсъхване: 15-30 мин
- Нанасяне: четка, валяк, пистолет

Разцветки:
- Предлага се в бял цвят. Има неограничена гама разцветки с помощта на Тониращата система за машинно оцветяване Colorfull на Vitex. Разгледайте нашия каталог. Бихме искали да Ви информираме, че е възможна лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.

Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продуктът е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

Техническа карта
(натисни тук)

13.20 лв.
цена без ДДС: 11.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 010018
Преглеждания: 48288

Опции

Промо пакет - Латекс

Пакетна цена: 29.83 лв. 31.40 лв.

Спестявате: 1.57 лв.

Опции

Латекс - VITEX CLASSIC

Латекс - VITEX CLASSIC

Тиксо хартиено - GRAFFIT LATEX

Тиксо хартиено - GRAFFIT LATEX

Валяк - Микрослим

Валяк - Микрослим

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.