МЕНЮ
Вашата количка

Латекс за кухня и баня NEOPAL KITCHEN & BATH - Vivechrom

Латекс за кухня и баня NEOPAL KITCHEN & BATH - Vivechrom

NEOPAL Kitchen & Bathroom на VIVECHROM е сертифицирана, екологична боя с матово покритие. Боята почти няма мирис, защото не съдържа опасни вещества, като ароматни въглеводороди, амоняк, свободен формалдехид, тежки метали или алкифеолетоксилати.


Подходяща е за нанасяне в помещения с повишена влажност, като кухни, бани, тавани, мазета и други. Лесна за почистване и е устойчива на често миене. При пожар не допринася за разрастването и разпространението на огъня.


Характеристики:
- Опаковка: 750 мл / 3 л / 10 л
- Разходна норма: 12 кв.м / л.
- Съхнене: сух на допир след 1 - 2 часа
- Нанасяне: четка, валяк или пистолет
- Разреждане: вода 5 - 10 %


Начин на нанасяне:
- Подгответе повърхността: За най-добри резултати с Neopal Kitchen & Bathroom Eco уверете се, че повърхностите, които са за боядисване са здрави, чисти и сухи (новошпаклованите стени трябва напълно да изсъхнат)
- Върху новите или небоядисвани повърхности, в зависимост от вида на основата, нанесете подходящ грунд. Върху силно замърсени основи или такива с петна нанесете подходящ грунд, който е специално направен за блокиране на петна
- Разбъркайте добре преди употреба
- Крайният ефект се получава с 2 слоя. При по-ярки цветове може да се наложи нанасянето на допълнителни слоеве
- Да се избягва нанасянето при температура в помещението под 10°С или над 35°С
- След боядисването почистете инструментите с вода

17.20 лв.
цена без ДДС: 14.33 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Vivechrom
  • Код: 2458796
Преглеждания: 125

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.