МЕНЮ
Вашата количка

Спрей антикорозионен грунд - Maston

Спрей антикорозионен грунд - Maston

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествен, бързосъхнещ акрилен грунд в сив цвят. Подходящ за почти всички повърхности като метал, дърво, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и много други материали.

Може да се нанася директно върху съществуващата ръжда. Много добри лепилни и полиращи свойства. Може да се боядисва с повечето бои. Започнете да пръскате извън обекта на разстояние около 25 см от повърхността и движете бавно спрея върху обекта. Първо напръскайте тънък слой, за да подобрите адхезията (сцеплението). Оставете да изсъхне между слоевете за 3-5 минути. След това нанесете 2-3 тънки напречни слоя върху повърхността и оставете да изсъхнат. Повторете, ако е необходимо.

Време за сушене: 20 минути. Напълно сух 24 часа. Покритие с повечето акрилни бои. Почистете дюзата, като обърнете флакона с главата надолу и пръскате, докато не започне да излиза само въздух.

18.64 лв.
цена без ДДС: 15.53 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Maston
  • Код: 052519
Преглеждания: 1248

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.