МЕНЮ
Вашата количка

Спрей HQS - Боя за покриване на петна

Спрей HQS - Боя за покриване на петна

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Акрилна бяла боя за покриване на петна с висока степен на покривност. Изолира петната по зидове и стени, които предстоят да бъдат боядисани. Идеална за покриване на мухъл, сажди, влага, мастило и е като предварително третиране за следващите слоеве на стенопис с бои на водна основа. Със своята отлична покривност тя намалява работното време и гарантира безупречни облицовки, хомогенни и единни цветове.


HQS са иновативни спрей продукти с високо качество и надеждност, предназначени за професионални ремонти и "направи си сам". Използването на висококачествена пигментация от специални разпръскватели и специфични регулируеми клапани, позволяват боите HQS да се отличават на пазара.


Характеристики:
- Дълготрайност на цвета: без пожълтяване, без промяна на цвета и най-вече без отделяне от повърхностите.
- В спрея не се съдържа фреон и олово.
- Регулеруем клапан за получаване на много по-добри резултати при оцветяване.
- Не капе при работа.
- Спреят е подходящ за използване както в помещения, така и на открито.


Съвети за употреба:
- Преди употреба на спрея, повърхностите трябва да са добре почистени от прах и ръжда.
- Разклатете флакона с боя преди употреба.
- Препоръчваме да се пръска от разстояние 20-25 см.
- Съхнене 15-20 мин. (зависи от вида на повърхността и температурата на околната среда). 
- За да се постигне дълготраен и безупречен резултат се препоръчва да изминат най-малко 4-5 часа до пълно изсъхване на боядисаните повърхности.

 

Опаковка: 400 мл

Разход: 400 мл покриват около 2 кв.м

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.10 лв.
7.28 лв.
цена без ДДС: 6.07 лв.
  • Наличност: В наличност
  • HQS
  • Код: 026472
Преглеждания: 9455

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.