МЕНЮ
Вашата кошница

Спрей HQS - Боя за бяла техника

Спрей HQS - Боя за бяла техника

Акрилна спрей боя за бяла техника HQS. С нея може да поправите наранена емайлирана повърхност на вани и бяла техника, като хладилник, пералня, бойлер и други или да ги боядисате цялостно. Високо покритие и бързо съхнене. Подходяща за ретуширане на емайлирани повърхности.

HQS са иновативни спрей продукти с високо качество и надеждност, предназначени за професионални ремонти и "направи си сам". Използването на висококачествена пигментация от специални разпръскватели и специфични регулируеми клапани, позволяват боите HQS да се отличават на пазара.

Характеристики:
- Дълготрайност на цвета: без пожълтяване, без промяна на цвета и най-вече без отделяне от повърхностите
- В спрея не се съдържа фреон и олово
- Регулеруем клапан за получаване на много по-добри резултати при оцветяване
- Не капе при работа
- Спреят е подходящ за използване както в помещения, така и на открито
- Опаковка: 400 мл
- Разход: 400 мл покриват около 2 кв.м

Съвети за употреба:
- Преди употреба на спрея, повърхностите трябва да са добре почистени от прах и ръжда
- Разклатете флакона с боя преди употреба
- Препоръчваме да се пръска от разстояние 20-25 см
- Съхнене 15-20 мин. (зависи от вида на повърхността и температурата на околната среда)
- За да се постигне дълготраен и безупречен резултат се препоръчва да изминат най-малко 4-5 часа до пълно изсъхване на боядисаните повърхности

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
8.00 лв.
6.79 лв.
цена без ДДС: 5.66 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®HQS
  • Код: 053019
Преглеждания: 155

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.