МЕНЮ
Вашата количка

Спрей Мулти лубрикант - SO40

Спрей Мулти лубрикант - SO40

SO-40 е мултифункционален смазочен спрей , почиства и предотвратява корозия и ръжда по всички повърхности. Защитава повърхностите и осигурява гладко движение на движещите се части. Също може да се използва и за смазване на гумени, пластмасови, лакирани и метални повърхности.

Характеристики:
- Опаковка: 400 мл
- Преди обработка почистете механично повърхността от замърсявания и ръжда
- Напръскайте лубрикант върху повърхността от разстояние 10-20 см и оставете да подейства
- Подходящ спрямо каучук, дърво, пластмаса, боя, лак, хромирано покритие и метали
- Удобно за пръскане глава

Тази промоция изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.10 лв.
7.73 лв.
цена без ДДС: 6.44 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 057123
Преглеждания: 259

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.