МЕНЮ
Вашата количка

Цинков спрей Perfect - WURTH

Цинков спрей Perfect - WURTH

Цинковият спрей на Вюрт осигурява отлична дългосрочна защита и оптимален външен вид на метална повърхност. Добра покривност още при първо пръскане и оптимална защита от атмосферни влияния. Спреят има висока устойчивост на абразия и корозия

Характеристики:
- Опаковка: 400 мл
- Цвят: светъл цинк
- Време за втвърдяване минимум 10 часа
- Тествана защита срещу корозия според DIN - 250 часа

Инструкции за употреба: Повърхността трябва да е чиста, суха и обезмаслена. Почистете люспите ръжда и боя, след което почистете с пясъкоструйка и забършете. Разклатете флакона силно за поне 2 минути преди употреба.

*Техническа карта

20.70 лв.
цена без ДДС: 17.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • WURTH
  • Код: 62119
Преглеждания: 345

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.