МЕНЮ
Вашата количка

Добавка за бетон и сухи смеси - Sika Antifreeze 1

Добавка за бетон и сухи смеси - Sika Antifreeze 1

Течна добавка за изготвяне на бетони, циментни разтвори и мазилки при ниски температури. Може да се прилага за стоманобетонни и предварително напрегнати конструкции. Ускорява набирането на ранна якост при ниски температури. С помощтта на добавката бързо се постига критричната якост от (4-5 Mpa), при която бетона може да издържи леки замръзвания.

Не съдържа хлориди или други съставки предизвикващи корозия на арматурата. Ето защо продукта е подходящ за производството на стоманобетон и предварително напрегнати елементи.


Характеристики:
- Позволява работа при ниски температури до -5°С
- Подобрява пластичността на бетонната смес
- Безхлоридна


*Дозировка: 1-1,5 кг за 100 кг цимент


4.50 лв.
цена без ДДС: 3.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Sika
  • Код: 019404
Преглеждания: 4085

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.