МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за премахване на бои ПРЕДАТОР - Бохемит

Препарат за премахване на бои ПРЕДАТОР - Бохемит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Bochemit Predator е професионален, гелообразен, силно ефективен продукт за максимално бързо и качествено отстраняване на стари бои и лакове от различен вид повърхности (дърво, метал, бетон, стъкло и др.). Препаратът не поврежда третираните повърхности и не предизвиква корозия! Съобразен с най-високите екологични изисквания на Европейския и световен пазар. 

Начин на работа: Препоръчваме работната температура да е над 5 градуса. Нанесете гела с четка върху желания участък и разнесете добре на тънък слой. Изчакайте 15-20 минути и отстранете с мокра гъбичка, парче текстил, шпакла или твърда четка. Повторете процедурата до пълното премахване на стария слой боя или лак. Така почистената повърхност почистете с парче текстил, потопен в топла вода или разредител.

Характеристики:
- опаковка:  350 мл.
- време за реакция: 10-15 мин.
- разход: 150-250 мл/кв.м. (в зависимост от дебелината на слоя)
- безопасност: препоръчва се използването на защитни очила и ръкавици (при контакт с кожата и очите изплакнете обилно с вода)


Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
18.00 лв.
16.20 лв.
цена без ДДС: 13.50 лв.

Спестявате: 1.80 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • Bochemit
  • Код: 031398
Преглеждания: 5039

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.