МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за засъхнала пяна - SOUDAL

Препарат за засъхнала пяна - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Препаратът за почистване на полиуретанова пяна се предлага под формата на гел. Той е готов за употреба. С него лесно се отстраняват всички остатъци от втвърдена полиуретанова пяна. С него могат да се отстраняват различни остатъци от полиуретанова пяна, които се намират върху метал, пластмаса, PVC и др. Веществото е разтворимо във вода. Гелът е особено ефективен при работна температура от +5°C до +35°C. Почистването на препарата става с влажна кърпа. Гелът се предлага в опаковка от 100 мл.

Характеристики:
- Силно активно вещество
- Без мирис
- Без наличието на въглеводороди
- Разгражда се ефективно в средата
- Биоразградим
- Икономичност
- Лесен и удобен за употреба

13.35 лв.
цена без ДДС: 11.13 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 042063
Преглеждания: 902

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.