МЕНЮ
Вашата количка

Сейф механичен 17К / 25К

Сейф механичен 17К / 25К

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Механичен сейф в два размера със сигурно заключване с ключ. Разполага с 4 анкерни болта, 3-болтово заключване, авариен код и скрита панта.

Характеристики:
- Външни размери: 170 х 230 х 170мм / 250 х 350 х 250 мм
- Вътрешни размери: 170 х 125 х 165 мм / 300 x 200 x 220 мм
- Тип сейф: механичен
- Дебелина на вратата: 4.5 мм
- Брой ключове: 2
- Материал: стомана
- Цвят: светло сив

59.99 лв.
цена без ДДС: 49.99 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 072458
Преглеждания: 148

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.