МЕНЮ
Вашата количка

Спрей против мухъл - Ceresit

Спрей против мухъл - Ceresit

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Спреят против мухъл на Ceresit ефективно премахва мухъл, плесен, мъхове и микроби от силиконови уплътнители, фуги, плочки, стени, циментови основи, тапети и др. Предлага се в опаковка от 500 мл.

Начин на употреба:
Ceresit STOP Мухъл е готов за употреба продукт и може да се използва веднага. Напръскайте петната от мухъл с препарата (на разстояние от 3–5 см.) и изчакайте 5–10 минути. Почистете мястото с парцал или четка. Повторете при нужда. Остатъците се отстраняват с вода. Веднага след като третираните повърхности изсъхнат, върху тях могат да бъдат полагани тапети или да се боядисва.

9.32 лв.
цена без ДДС: 7.77 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Ceresit
  • Код: 002393
Преглеждания: 1301

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.