МЕНЮ
Вашата количка

Спрей срещу насекоми - МАТАТОКС

Спрей срещу насекоми - МАТАТОКС

Мататокс се аерозол срещу летящи и пълзящи насекоми. Биоцидът се прилага за борба с летящи и пълзящи насекоми (мухи, комари, хлебарки, дървеници). 

Начин на приложение

Срещу летящи насекоми: Помещението се уплътнява. Затварят се вратите и прозорците. Флаконът се държи вертикално и се пръска високо във въздуха при отсъствие на хора и животни. Пръскането започва от най-вътрешната част на помещението и завършва при вратата. Пръска се най-малко от 1 метър разстояние от тапети, дървени повърхности и стени.

Срещу пълзящи насекоми: Пръска се директно от разстояние 45 см върху повърхностите, по които насекомите се придвижват или крият (за хлебарки - цепнатини, около шкафове, хладилници, мивки, канали, тръби; за дървеници - дървени повърхности и места, където се крият).

3.63 лв.
цена без ДДС: 3.03 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 063795
Преглеждания: 179

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.