МЕНЮ
Вашата количка

Светлоотразителна лента - самозалепваща

Светлоотразителна лента - самозалепваща

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Самозалепваща светлоотразителна лента, тип пчелна пита. Високоустойчива на външни атмосферни условия, предназначена за залепванена върху чисти, обезмаслени и гладки повърхности.

Подходяща за светлоотразително обозначаване на рампи, прагове, каравани, ремаркета, колони, бариери, автобуси, линейки, пожарни коли и други автомобили.

Лентата е устойчива на UV лъчи, вода, химични препарати, автомобилни горива и температура от - 34°C до + 94°C.


Характеристики: 
- Цветове: червен, жълт и бял
- Ширина: 55 мм
- Дължина: 1 м
- Производство: САЩ

30.56 лв.
цена без ДДС: 25.47 лв.
  • Наличност: В наличност
  • 3M
  • Код: 066379
Преглеждания: 447

Опции

Промо пакет - Светлоотразителна лента

Пакетна цена: 87.10 лв. 91.68 лв.

Спестявате: 4.58 лв.

Опции

Светлоотразителна лента - самозалепваща

Светлоотразителна лента - самозалепваща

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.