МЕНЮ
Вашата количка

Троен метален кош за разделно събиране

Троен метален кош за разделно събиране

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кошът е подходящо за вътрешна и външна употреба. Наличието на гумен пръстен на дъното осигурява удобство и безшумност при работа, както и стационарна устойчивост. Три оделни вътрешни съда от поцинкована ламарина.

Характеристики:
- Покритие: износоустойчива прахова боя
- Възможност за избор на цвят
- Възможност за избор на брой вътрешни съдове
- Размери: 450 мм Х 750 мм
- Вместимост: 3 Х 30 литра

682.80 лв.
цена без ДДС: 569.00 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Katrin Max
  • Код: 069962
Преглеждания: 861
на 12 вноски по 67.21 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.