МЕНЮ
Вашата количка

Ринг - гайка

Ринг - гайка

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ринг-гайка, предназначена за монтаж в комплект с болт, винт или друго резбово съединение, към корпусен детайл или друга основа. Те намират широко приложение във водния транспорт, превоза и местене на товари и съоръжения, както и при различни дейности в промишлеността.

Характеристики:
- Обозначение за аксиална товароносимост (WLL - Working Load Limit) в KG
- Материал: стомана C 15

Внимание:
- Преди монтаж проверете за видими повреди, като деформация и корозия!
- Ринг гайката трябва да бъде напълно завинтена, за да се постигне пълен контакт между опорните повърхности на гайката и корпусния детайл!
- Трябва да се избягва завъртането и по време на транспорт!
- Прилаганата сила трябва да се абсорбира без деформация на материала!

1.55 лв.
цена без ДДС: 1.29 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 067283
Преглеждания: 40

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.