МЕНЮ
Вашата кошница

Двукомпонентно лепило течна стомана - Bison Epoxy metal

Двукомпонентно лепило течна стомана - Bison Epoxy metal

Двукомпонентното епоксидно лепило - "Epoxy Metal" наричано още - "течна стомана" е предназначено за ремонт на метални изделия, подложени на интензивно натоварване (издържа до 180 кг/см2). Идеално за детайли, подложени на вибрации, силови въздействия. Подходящо за автомобилни части, мотоциклети, мотопеди, велосипеди, кухненски прибори, метални огради.

Залепва метали - алуминий, стомана, желязо - по между им или към камък, дърво, бетон, пластмаси. Не се препоръчва за лепене на полиетилен (PE), полипропилен (PP) и тефлон. Цветът на лепилото е метално сив. Термоустойчиво в диапазона от - 60 °С до + 100 °С.

Инструкции за употреба:
- Да се използва при температури между + 5 °С и + 35 °С
- Материалите, които ще се лепят трябва да са чисти, сухи и без прах и мазнини
- Лепилото започва действието си, след смесването на епоксидната смола и втвърдителя
- Смесете равни части от двете спринцовки в тавичката и разбъркайте с шпатулката до получаване на хомогенна смес (включени в комплекта)
- Открито време за работа - 45 минути при 20 °С
- Ако материалите са много гладки, надраскайте ги посредством шкурка
- Нанесете сместа върху едната повърхност и веднага съединете
- Частите да се задържат една към друга за 10 часа
- Максимална здравина след 24 часа
- Максимална якост: 180 кг/см2
- По-високите температури водят до по-бързо лепене и по-силна якост
- 24 ml лепило покриват приблизително 240 см2 с дебелина на слоя 1 мм

Полезно при работа с "Epoxy Metal":
- След употреба почистете дюзите със сухо парче плат.
- За постигането на максимални резултати е важно да се изплзва достатъчно количество лепило и смесването да се извърши прецизно.
- Използвайте парче залепваща лента, за да закрепите частите неподвижни, докато лепилото се втвърди.
- Времето на втвърдяване зависи от температурата. При температура от + 5 °C лепилото не се втвърдява.
- Мокри петна от лепилото могат да се почистят със сапун и гореща вода.
- Вече втвърдени петна могат да се отстранят само механично.
- Непосредствено след работа почистете инструментите със сапун и гореща вода.
- Съхранявайте на хладно и защитено от замърсяване място, в изправено положение (дюзата да сочи нагоре) и старателно затворено.

16.63 лв.
цена без ДДС: 13.86 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®BISON
  • Код: 048907
Преглеждания: 216

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.