МЕНЮ
Вашата количка

Лепило монтажно Fix Pro High Tack - Bostik HP804

Лепило монтажно Fix Pro High Tack - Bostik HP804

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Fix Pro High Tack е единственото лепило за незабавно фиксиране, което Ви е необходимо, за да лепите всякакви тежки материали и предмети към стени и тавани без необходимост от допълнително укрепване. Благодарение на уникалната си формула то остава постоянно еластично, издържа на най-екстремните условия и се отличава с дълготрайност за всякакви приложения на закрито и на открито.


Характеристики:
- Цвят: бял
- Опаковка: 290 мл
- Разходна норма: 8 линейни метра с приложения специален V-накрайник.


*Техническа карта (виж тук)

10.34 лв.
цена без ДДС: 8.62 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Bostik
  • Код: 071642
Преглеждания: 466
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.