МЕНЮ
Вашата количка

Лепило монтажно T-REX - SOUDAL

Лепило монтажно T-REX - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Монтажно лепило T - REX подсилено с фибри за силно залепване. За всички видове порьозни повърхности. Замества болтове, щифтове и пирони. Не изисква допълнителна поддръжка и механично фиксиране. Позволява фиксирането на тежки елементи: тухли, плочки, керамика, каменни плочи, бетонови елементи и гисокартон, ПДЧ, шперплат MDF, дърво, PVC и полистирен. Не съдържа разтворители. Боядисваем, лесен за почистване, без мирис. Втвърдява се след 24 часа.

 

Спецификация:
- Изключителна първоначална якост на връзката: 350 кг. кв./м.
- Незабавно фиксиране: 1 сек. след притискане на двете повърхности.
- Залепване на много тежки повърхности без допълнителна поддръжка.
- Едната повърхност трябва да бъде порьозна.
- За вътрешни и външни приложения.
- Запълва дупки в повърхностите.

10.00 лв.
цена без ДДС: 8.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 016738
Преглеждания: 4654
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.