МЕНЮ
Вашата количка

Монтажно лепило T-REX прозрачно - SOUDAL

Монтажно лепило T-REX прозрачно - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Mонтажно лепило T-Rex подсилено с фибри и без разтворители с голяма първоначална якост на връзката (над 125 кг/м²) и голяма сила на залепване. Особено подходящо за порьозни материали. Подходящ за директно залепване на много материали като дърво, много видове пластмаси, тухли, камък, плочки, метали към порьозни повърхности като бетон, гипс, дървени панели, ПДЧ и др.


Характеристики:
- Опаковка: 380 гр.
- Цвят: Бял при полагане, прозрачен след втвърдяване
- Отворено време: 15 мин
- Температура при нанасяне: +5°C до +30°C
- За външно и вътрешно приложение


*Техническа карта (виж тук)

9.70 лв.
цена без ДДС: 8.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 071011
Преглеждания: 448
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.