МЕНЮ
Вашата количка

Полиуретанова пяна за пистолет EasyPro - Baumit

Полиуретанова пяна за пистолет EasyPro - Baumit

Готова за употреба еднокомпонентна полиуретанова пяна за запълване на фуги между топлоизолационни плочи от полистирен и за лепенето им с монтажен пистолет при температури от +5°С до +30°С.


Използва се за запълване на незатворени фуги между топлоизолационни плочи от експандиран (EPS), екструдиран (XPS) полистирен, и от минерална вата. За лепене на топлоизолационните плочи върху неголеми участъци от проблемни фасадни повърхности (обикновено върху дърво, метал, пластмаси).


Характеристики:
- Опаковка: 800 мл
- Плътност на сухата смес: около 16 - 18 кг/м³
- Време за съхнене: 1 - 2 ч. в зависимост от атмосферните условия
- Брой в кашон: 12бр.
- Цвят: Безцветна


*Техническа карта (виж тук)
*Данни за безопасност (виж тук)

14.47 лв.
цена без ДДС: 12.06 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 047287
Преглеждания: 48
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 17.80 лв. 18.74 лв.

Спестявате: 0.94 лв.

Опции

Универсален неутрален силикон - Bostik

Универсален неутрален силикон - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.