МЕНЮ
Вашата количка

Полиуретаново лепило ръчно - SOUDAL

Полиуретаново лепило ръчно - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бързо втвърдяващо се и високо обем полиуретаново лепило в аерозол за вътрешно и външно фиксиране на панели от гипсокартон и полистирен.  

 

Характеристики: 
- Опаковка: 750 мл
- Готово за употреба – не изисква допълнителни инструменти.
- Бързо втвърдяващо се – напълно втвърдено след 60 минути (при температура от 20⁰C и относителна влажност 65 %).
- Висок обем – до 12 кв.м.(лента на нанасяне с диаметър 30 мм.)
- Тиксотропно – не се стича от вертикални повърхности.
- Осигурява допълнителна топло и звукова изолация.
- Отлично залепване към повечето строителни материали, като – тухли, бетон, гипс, дърво, метали и пластмаси.
- Ако е необходимо, фугата може да бъде боядисана.


Приложение:
- Залепване на гипсокартон, фибро-циментови плоскости , декоративни плоскости направени от материали на дървена основа, метали, пластмаси и др. към всички обичайни строителни повърхности.
- Монтаж на изолационни панели направени от различни видове полистирен, полиуретан, фенолна пяна (PUR, PIR, XPS, EPS, PF) ,минерална вата и корк към бетон, тухли, камък, дърво, метали( в това - число и за звукова и топло изолация на контейнери, гаражи и др.)
- Залепване на клетъчни бетонови блокове и порьозна керамика в преградни стени и малки постройки.Универсална смазка, подходяща за външна употеба, произведена на базата на грес и тефлон. - - Има отлични качества в голям температурен диапазон - от - 30°С до 160°С. Притежава продължително предпазно и смазващо действие. По приложение може да се използва за смазване на ключалки, панти, лагери, зъбни предавки, вериги, пружини и други. Отблъсква водата и е киселинно неутрална.

11.74 лв.
цена без ДДС: 9.78 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 006299
Преглеждания: 6882
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.