МЕНЮ
Вашата количка

Цветен силикон - Baumacol

Цветен силикон - Baumacol

Висококачествен, трайноеластичен, силиконов уплътнител за еластично уплътняване на фуги. Подходящ за вътрешно и външно приложение, устойчив на температури от -40°C до +200°C.

Характеристики:
- Трайноеластичен
- Водоплътен
- UV-устойчив
- Фунгициден
- За външно и вътрешно приложение
- Опаковка: 310 мл

Употреба: Отстраняват се остатъци от лепилото във фугата - чрез механично почистване (остъргване). Краищата на фугите се предпазват чрез облепяне с "хартиено тиксо". Дълбоки фуги се запълват предварително с непопиващ вода полиуретанов кръгъл шнур (въже). Силиконовият уплътнител не трябва да опира към дъното на фугата (да не се допуска тристранно залепване), тъй като само при двустранно залепване към стените на фугата евентуалните деформации гарантирано ще бъдат поети от еластичния материал.


*Техническа карта: (виж тук)

12.84 лв.
цена без ДДС: 10.70 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 013135
Преглеждания: 47

Опции

Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.72 лв. 17.60 лв.

Спестявате: 0.88 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.