МЕНЮ
Вашата количка

Универсално монтажно лепило Fix All Cristal - SOUDAL

Универсално монтажно лепило Fix All Cristal - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Судал Fix All Crystal е еластично, еднокомпонентно лепило-уплътнител на базата на SMX-полимерна технология, с уникални характеристики и 100% прозрачност. Идеален за всякакви залепващи и уплътнителни дейности на практически почти всички материали върху всякакви повърхности.

Универсалното лепило е подходящо за залепване на декоративни и строителни елементи като дръжки, панти, болтове, лайсни към стъкло, огледала и навсякъде другаде, където се нуждаете от невидима, прозрачна връзка. Подходящо е също и за залепване на огледала към плочки, тухли, мозайка, дърво, гипсокартон и други. Намира приложение и при залепването и фугирането на плочи от естествени камъни като мрамор и гранит. Друго важно характерно свойство на универсалното прозрачно лепило Soudal Fix All Crystal е високата му устойчивост на вибрации, благодарение на голямата си гъвкавост.

Характеристики:
- Подходящо за използване на закрито
- Залепва добре към всеки вид материал
- Подходящо за санитарно приложение
- Опаковка: 125 гр
- Цвят: Прозрачен

8.90 лв.
цена без ДДС: 7.42 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 052915
Преглеждания: 1041
Промо пакет - Силикон, шпатула и спрей за заглаждане

Пакетна цена: 16.15 лв. 17.00 лв.

Спестявате: 0.85 лв.

Опции

Силикон за бани и кухни - Bostik

Силикон за бани и кухни - Bostik

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.