МЕНЮ
Вашата количка

Електронен трансформатор - Вивалукс

Електронен трансформатор - Вивалукс

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Електронният трансформатор Vivalux е предназначен за захранване на халогенни лампи, работещи на 12 V. Димируем е със съответния съвместим димер и притежава три степени на защита, което удължава живота на захранваните лампи. За да работи нормално електронния трансформатор има изискване за минимално натоварване. Багодарение на компактните си размери и здравата метална конструкция, трансформаторът е подходящ за скрит монтаж, монтаж на труднодостъпни места и места с ограничено пространство.

Характеристики:
- Цвят: Бял
- Димиране: Да
- Защита: IP20
- Материал: Пластмаса
- Гаранция: 12 месеца

12.18 лв.
цена без ДДС: 10.15 лв.
  • Наличност: В наличност
  • VIVALUX
  • Код: 001525
Преглеждания: 5743

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.