МЕНЮ
Вашата количка

Електронно фото реле - Turnus 200 Orbilux

Електронно фото реле - Turnus 200 Orbilux

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фото реле Turnus 200 предлага максимална функционалност и позволява индивидуалния контрол на желаната ситуация в жилищни, офис, търговски и промишлени сгради и в цялата външна зона, а също така осигурява забележимо повече енергийна ефективност. Прецизно контролира, според интензитета на светлината, чрез вградения си сензор за светлина. Turnus е идеално подходящ за използване във витрини, за осветени билбордове или улично осветление. Turnus се характеризира с проста и гъвкава инсталация чрез повърхностен монтаж и опростен дизайн. Притежава интегриран сензор за светлина. 

Характеристики:
- Захранващо напрежение: AC 230 V ± 10% 50-60 Hz
- Собствена консумирана мощност: 3.4 VA
- Размер: 88,7 x 69,2 мм
- Тип защита: IP55
- Канали: 1
- Температура (работна): от -35°C до  +60°C
- Токов капацитет: Омичен товар 10 A / 250 V AC
- Токов капацитет: Индуктивно натоварване cos.phi =1, 16 А 230 V
- Хистерезис 1.3 x Фоточувствителност
- Фоточувствителност 5 - 200 Lux


48.30 лв.
цена без ДДС: 40.25 лв.
  • Наличност: В наличност
  • GRAESSLIN
  • Код: 037161
Преглеждания: 2236
Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 44.15 лв. 46.48 лв.

Спестявате: 2.32 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.