МЕНЮ
Вашата количка

Стенен конвектор с Wi-Fi управление - 1.0 - 3.0 kW

Стенен конвектор с Wi-Fi управление - 1.0 - 3.0 kW

Стенен конвектор с иновационно интелигентно електронно управление и Wi-Fi с елегантен 1.8" цветен TFT дисплей. Икономичен продукт със седмичен програматор и много други функции.

Характеристики:
- Модел: RH10NW / RH15NW / RH20NW / RH25NW / RH30NW
- Мощност: 1 kW
- Отопляема площ: 8 - 14 кв.м
- WiFi управление: Да
- Височина / Ширина / Дълбочина: 434 x 716 x 59 мм
- Тегло: 6.5 кг
- СЕДМИЧЕН ПРОГРАМАТОР - програмирате режима на работа неограничено напред във времето, по дни и часове, с различна температура според Вашият индивидуален режим или според нискотарифните часови пояси.
- Функция „ОТВОРЕН ПРОЗОРЕЦ“ – функция за разпознаване на отворен прозорец или врата, която временно изключва нагревателя и спестява значителен разход на електроенергия.
- САМОРЕГУЛИРАНЕ НА МОЩНОСТТА – при наближаване на програмираната от Вас температура, контролерът плавно намалява мощността на нагревателите с цел спестяване на електроенергия.
- РЕЖИМ „СЪН“ - След активирането му този режим плавно ще понижи настроената температурата в рамките на 2 часа и автоматично ще се възстанови след още 5 часа. Този режим на конвектора осигурява още една възможност за икономия на електроенергия, без да ви остави на студено.
- ДЪЛЪГ ЖИВОТ - конвекторите ЕЛДОМ са конструирани не с един, а с два двойно-оребрени алуминиеви радиатора. Това осигурява по-добър топлообмен и намалява температурното натоварване на нагревателните елементи, гарантирайки дълъг експлоатационен живот.
- Защита при падане - електрониката автоматично прекъсва електрическата верига
- Защита от малки деца – заключва всички бутони на контролното табло
- Защита от влага клас IP 24 - при спазване на инструкциите за експлоатация, тези отоплителни уреди безпроблемно могат да се монтират дори и в баня
- Защита против замръзване – за кратко автоматично включва уреда при температура в помещението под 7ºС
- Защита при прекъсване на ел. захранването – електронното управление запазва зададените настройки повече от 24 часа
- Двустепенна защита от прегряване
- Ултра тънък SLIM дизайн - дебелина само 59 м
- Можете да следите изразходваната от уреда електроенергия за последните седем дни
- Съхраняване на информация за средната стайна температура по часове от последните четири дни
- Интерфейс на различни езикови версии
- Определяне яркостта на дисплея и плавно регулиране на силата на осветеност
- Безшумна работа

279.00 лв.
цена без ДДС: 232.50 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Елдом
  • Код: 057412
Преглеждания: 259

Опции

на 12 вноски по 27.46 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.