МЕНЮ
Вашата количка

Лицев панел Living Now един празен модул

Лицев панел Living Now един празен модул

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Един празен модул от серията Living Now на марката Legrand. Панелите са съвместими и придават естетически завършек на декоративните рамки от серията. Сатененото покритие на повърхността създава приятно усещане. Различните цветове Ви дават възможност да създадете уникален дизайн на вашите ключове за осветление.

Серията Living Now се отличава с минималистичен дизайн, уникална и отличителна форма. Гъвкавата рамка на гърба на декоративната рамка може да прикрие дефектите на стената или несъвършенства при монтажа на конзолите. Това ви гарантира ключ, който прилепва към всяка стена перфектно и при всякакви условия.

Управлението на ключовете от серията Living Now е изцяло интуитивна с възможност за управление на цялата система от вашият мобилен телефон. Благодарение на приложението Home + Control APP,  може да следите статуса на всички свързани устройства от серията и да управлявате техните функции. Получавате известие в реално време в случай на проблем, като късо съединение или претоварване.

Характеристики:
- Цвят: черно
- Размер: 86 х 22  мм
- Материал: технополимер
- Само за вътрешен монтаж


0.79 лв.
цена без ДДС: 0.66 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Legrand
  • Код: 125776
Преглеждания: 510
Промо пакет - Ключ и контакт Panasonic

Пакетна цена: 9.27 лв. 9.76 лв.

Спестявате: 0.49 лв.

Опции

Ключ единичен CX1 вграден монтаж - Karre Plus 1201141

Ключ единичен CX1 вграден монтаж - Karre Plus 1201141

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.