МЕНЮ
Вашата количка

Розетка за перваз универсална - Arbiton Indo

Розетка за перваз универсална - Arbiton Indo

Универсална розетка за перваз Arbiton Indo, съвместима със всички електрически контакти. Розетката позволява извеждане на гнезда за контакти, интернет, телевизия и други. Перфектно подхожда на формата на подовия перваз и придава завършен вид. Розетката се предлага в бял цвят. Контактът не е включен в опаковката.

6.49 лв.
цена без ДДС: 5.41 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Arbiton
  • Код: 020559
Преглеждания: 3820
Промо пакет - Ключ и контакт Panasonic

Пакетна цена: 20.86 лв. 21.96 лв.

Спестявате: 1.10 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.