МЕНЮ
Вашата количка

LED соларен фенер - CUT IP44

LED соларен фенер - CUT IP44

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Градински LED соларен фенер с висока степен на защита от проникване на вода и твърди частици. Чудесен декоративен осветител, подходящ за всяка градина. Предлага се в три цвята.


Характеристики:

- Мощност: 0.06W
- Цветна температура: 7500 K
- Цвят: бял, син и жълт
- Материал: пластмаса
- Степен на защита: IP44
- Тип лампа: LED
- Батерия: AA Ni-mh 1.2V 100mAh
- Размер: 100 х 150 мм
- Гаранция: 1 месец

6.80 лв.
цена без ДДС: 5.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Lightex
  • Код: 060303
Преглеждания: 1172

Опции

Промо пакет - Соларна лампа

Пакетна цена: 19.15 лв. 20.16 лв.

Спестявате: 1.01 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.