МЕНЮ
Вашата кошница

LED Wi-Fi RGB крушка - Wiz

LED Wi-Fi RGB крушка - Wiz

Адаптирайте осветлението си към всяка възможна ситуация с LED цветната интелигентна крушка Wiz. Можете да създадете уютно осветление, ярка дневна или цветна светлина, ако имате нужда от малко цвят в живота си!

Характеристики:
- Тип: Smart
- Свързване: Wi - Fi / Bluetooth
- Функции: SIRI /  Google Assistant / Amazon Alexa
- Светлинен поток: 806 lm
- Корелирана Цветова Температура: 2,200 - 6,500 К
- Лед Moщност: 8 W
- Мощност еквивалент: 60 W
- Цокъл: Е27
- Клас енерго ефективност: А+
- Гаранция: 2 Години
- Живот: 25,000 h
- Тип светлина: Топла бяла светлина / Променящи се цветове

Проектиранa със собствен 32-битов процесорен чип, съвместимa с WiFi, можете да управлявате вашата крушка Wiz Smart от голямо разстояние, стига да имате достъп до интернет! Възможно е да сдвоите крушката и с други продукти, съвместими с приложението IFTTT, за да можете напълно да персонализирате осветлението в дома си. Можете да контролирате осветлението си с Google Assistant, Siri, Alexa и други.


Тази крушка е еквивалентна на 60W крушка и е напълно регулируема. Най-ярката настройка за дневна светлина осигурява температура от 6500 Келвина с 806 лумена, което е идеално за домашни офиси. С регулируемо динамично бяло и широк спектър от цветови режими имате гъвкавостта да накарате всяка стая да свети с перфектната атмосфера на осветление.


Предлага се във винтова основа E27 или фиксатор с щик, което го прави подходящ за използване навсякъде в дома ви. С продължителност на живота 25 000 часа, тази интелигентна крушка с енергийна оценка е задължителна за всеки съвременен дом.


33.20 лв.
цена без ДДС: 27.67 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Wiz
  • Код: 046999
Преглеждания: 567
Промо пакет - LED лента

Пакетна цена: 41.36 лв. 45.96 лв.

Спестявате: 4.60 лв.

Опции

LED лента DC 12V 5050 - RGB

LED лента DC 12V 5050 - RGB

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.