МЕНЮ
Вашата количка

Декинг - кух LD

Декинг - кух LD

Декинг настилката е подходяща за всякакви външни оформления. Перфектно решение и екологична алтернатива на естествената дървесина, като предимството му е, че дъските не гният, не се раздробяват, чупят, усукват или изкривяват, нямат нужда от боядисване, лакиране, омасляване или каквато и да е друга ежегодна поддръжка.


Подова настилка на която едната страна е декорирана с тесни ивици, а другата - с по-широки канали. Двете страни осигуряват здрава повърхност, която не се хлъзга, профилите са лесни за почистване.


Предимства:
- Естествен цвят на дървото
- Не се хлъзга
- Дълготрайност
- Лесна поддръжка
- Красива повърхност
- Влагоустойчиви и водоустойчиви
- Устойчивост срещу плесен и разпадане
- Изключително стабилни и трайни продукти


Приложение:
- Басейни
- Сауни
- Градини
- Тераси
- Веранди


Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!


Състав:
- Дървесни или био влакна: 55%
- Полиетиленова пластмаса с висока плътност: 35%
- Добавки за повишаване защитата от ултравиолетови лъчи и дълголетие на дъските


Размери:
Ширина: 15 см
Дебелина: 2.2 см
Дължина: 3 м
1 кв. м. = 6.45 м


Гаранция: тук
Инструкция за монтаж (натисни тук)

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

73.14 лв.
цена без ДДС: 60.95 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Код: 8964862
Преглеждания: 19

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.