МЕНЮ
Вашата количка

Декинг - кух TD

Декинг - кух TD

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Плътен WPC декинг DeckPlast TD е изключително здрава подова настилка, подходяща за всякакви обществени места – търговски обекти, заведения, ресторанти, хотели, басейни, сауни, веранди, тераси, мостове, беседки или алеи.

WPC продуктите представляват екологичен и функционален материал, съдържащ дърво или био-отпадък и полимери, съчетани с добавки и стабилизатори. Те запазват най-добрите свойства на дървото и същевременно са здрави и издръжливи. Голям процент от дървесния компонент придава на материала топлина, естествена миризма и лекота на обработката. Полиетиленът осигурява приятна гладка текстура и висока устойчивост. Добавките предпазват декинг настилката от UV лъчи, изсушаване, влага, температурни промени и насекоми. Изисква само основно почистване, за да изглежда добре. Не е необходимо да се боядисва, импрегнира или третира с препарати.

Декинг настилка DeckPlast TD се отличава с много по-дълъг живот от традиционните материали, като в същото време, без усилия, поддържа качествена естетическа визия през годините.

Състав:
- Дървесни или био влакна: 60%
- Полиетиленова пластмаса с висока плътност: 30%
- Добавки и стабилизатори: 10%

Размери:
- Ширина: 13.8 см
- Дебелина: 2 см
- Дължина: 3 м
- 1 кв.м = 6.45 м

Инструкция за монтаж: (натисни тук)

Наличието на извънгабаритен продукт в поръчката ще ограничи възможните начини на доставка и ще изисква допълнително уточнение на цената ѝ!

ИЗВЪНГАБАРИТЕН ПРОДУКТ

90.00 лв.
цена без ДДС: 75.00 лв.
  • Наличност: По заявка
  • Deckplast
  • Код: FTD-0824
Преглеждания: 174

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

Етикети: Декинг - кух TD